Privatlivserklæring

Privatlivserklæring

Tak fordi du besøger vores websted, http://www.5years.tamron.eu, og for din interesse i vores firma. Det er meget vigtigt for os at beskytte dine persondata. Persondata er information om personlige eller faktiske forhold vedrørende en identificeret eller identificerbar person. Det omfatter eksempelvis fulde navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato samt øvrige data, der kan knyttes til en identificerbar person.

Idet persondata er omfattet af en særlig retlig beskyttelse, indsamler vi kun persondata idet omfang, at det er nødvendigt for visning af vores websted og for at levere vores services. I det følgende dokument beskriver vi den personlige information, som vi indsamler i forbindelse med dit besøg på vores websted og hvordan vi bruger den.

Vores databeskyttelsespraksis opfylder de juridiske krav, navnlig ifølge den tyske persondataforordning - GDPR, den tyske telemedielovgivning og EU's persondataforordning (GDPR). Vi indsamler, behandler og gemmer kun dine persondata i det omfang, at det er nødvendigt for at stille webstedet til rådighed, dets indhold og vores services på en funktionel måde og for at behandle anmodninger og for så vidt muligt behandle ordrer eller aftaler, dog kun for så vidt at en legitim interesse kan gøres gældende ifølge artikel 6(1)(f) i GDPR, eller anden tilladelse er givet. Brug af din information til et andet formål sker kun med dit forudgående samtykke, ifølge hvilket brugen nøje beskrives, fx for at sende reklame til dig i et nyhedsbrev.

§  Dataansvarlig jf. artikel 4(7) i GDPR

Den dataansvarlige ifølge GDPR og anden lokal databeskyttelseslov i medlemslandene samt gældende databeskyttelsesbestemmelser er:

Tamron Europe GmbH

Robert-Bosch-Straße 9

50769 Köln

E-mail: info(at)tamron.de

Telefon: +49 (0) 221 / 66 95 44-0

Fax: +49 (0) 221 / 66 95 44-404

§  Navn og adresse på de databeskyttelsesansvarlige

Tlf. (kontor): +49 (0)221 66 95 44 983

E-mail: datenschutz(at)tamron.de

§  Visning af webstedet og dannelse af logfiler

Hver gang vores websted indlæses, indsamler systemet automatisk data og information fra computersystemet eller computeren, der indlæser webstedet. Følgende data indsamles i processen:

Databehandlingsomfang

(1)           Information om anvendt browser og version

(2)           Styresystem på den enhed, der indlæser webstedet

(3)           Enhedens IP-adresse

(4)           Dato og tidspunkt for adgang

(5)           Websteder og ressourcer (billeder, filer, andet webstedsindhold), som indlæses på vores websted

(6)           Websteder hvorfra brugerens system kommer til vores websted (tracking)

Denne information gemmes i logfilerne i vores system. Der er ikke noget af dette data, som gemmes sammen med persondata på en bestemt bruger, hvilket betyder, at en bestemt besøgende på webstedet ikke kan identificeres.

-       Juridisk grundlag for behandling af persondata

Artikel 6(1)(f) i GDPR (legitim interesse). Vores legitime interesse består i at sikre følgende formål opfyldes.

-       Databehandlingsformål

Der foretages logning med henblik på at opretholde webstedets kompatibilitet for så vidt muligt for alle besøgende samt for problemløsning og for at forhindre misbrug. Til det formål er det nødvendigt at logge tekniske data på computeren, der indlæser webstedet for at kunne reagere så hurtigt som muligt og vise fejl, angreb på vores IT-system og/eller fejl i webstedets funktionalitet. Endvidere danner disse oplysninger grundlag for, at vi kan optimere webstedet og garantere sikkerheden af IT-systemet.

-       Varighed af dataopbevaring

Ovennævnte data slettes så snart, at de ikke længere er nødvendige for at sikre kompatibiliteten af webstedet for alle besøgende, dog senest tre måneder efter at webstedet indlæses.

-       Indsigelse og sletning

Processen for at gøre indsigelse og foretage sletning følger de generelle regler for indsigelse og krav om sletning ifølge databeskyttelsesloven, der fremgår herunder i privatlivserklæringen.

§  Specielle funktioner på webstedet

Vores websted tilbyder forskellige funktioner med hvilke funktioner vi indsamler, behandler og gemmer persondata. Vi gennemgår herunder behandlingen af dine data:

§   Garantiregistreringsformular:

-       Omfang af behandlede persondata

De data du indtaster i vores garantiregistreringsformular.

-       Juridisk grundlag for behandling af persondata

Artikel 6(1)(a) GDPR (indirekte samtykke) og artikel 6(1)(b) GDPR (med henblik på opfyldelse af en aftale)

-       Databehandlingsformål

Vi bruger de indsamlede data fra garantiregistreringsformularen alene til at behandle et specifikt garantikrav og for at yde garanti.

-       Varighed af dataopbevaring

De indsamlede data slettes straks efter udløb af den femårige garantiperiode, medmindre en anden lovbestemt periode gøres gældende.

-       Indsigelse og sletning

Processen for at gøre indsigelse og foretage sletning følger de generelle regler for indsigelse og krav om sletning ifølge databeskyttelsesloven, der fremgår herunder i privatlivserklæringen.

§   Tilmeldingsformular til nyhedsbrev

-       Omfang af behandlede persondata

De data, som du har indtastet, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

-       Juridisk grundlag for behandling af persondata

Artikel 6(1)(a) i GDPR (indirekte samtykke)

-       Databehandlingsformål

Vi bruger oplysningerne, der registreres via tilmeldingssiden til vores nyhedsbrev, alene til at sende dig vores nyhedsbrev, hvori vi giver dig nyheder og information om alle vores services. Vi sender dig en bekræftelse på e-mail efter din tilmelding, som indeholder et link, som du skal klikke på for at gennemføre tilmeldingsprocessen til vores nyhedsbrev (totrinstilmelding).

-       Varighed af dataopbevaring

Du kan afmelde dig fra vores nyhedsbrev når som helst ved at klikke på afmeldingslinket, som også findes i hvert eneste nyhedsbrev. Vi sletter straks dine data efter din afmelding. Tilsvarende sletter vi straks dine data i tilfælde af ufuldstændig tilmelding. Vi forbeholder os ret til at udføre sletning uden at orientere om årsagen og uden forudgående eller efterfølgende meddelelse.

-       Indsigelse og sletning

Processen for at gøre indsigelse og foretage sletning følger de generelle regler for indsigelse og krav om sletning ifølge databeskyttelsesloven, der fremgår herunder i privatlivserklæringen.

§  Statistisk analyse af besøgende på webstedet - web-tracker

Vi indsamler, behandler og gemmer følgende information, når dette websted eller enkelte filer på webstedet tilgås: IP-adresse, websted som filen tilgås fra, filens navn, dato og tidspunkt for adgang, hvor meget data der overføres og meddelelse om at adgangen lykkedes (weblog). Vi bruger alene disse data i anonym form til løbende forbedring af vores online produkter og til statistiske formål.

Endvidere bruger vi følgende web-tracker til at analysere besøgende på webstedet:

§   Google Analytics

-       Omfang af behandlede persondata

På vores websted bruger vi web-tracking-tjenesten fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, USA (herefter benævnt Google Analytics). Google Analytics bruger cookies til sin web-tracking, som gemmes på din computer og giver mulighed for at analysere brugen af vores websted og din browsing-adfærd (tracking). Vi udfører denne analyse med Google Analytics-tracking-tjenesten for løbende at forbedre vores online produkter og gøre dem mere tilgængelige. Mens du bruger vores websted, overføres der data til Google LLC's servere, og behandles og gemmes uden for EU (fx i USA). Disse data omfatter navnlig din IP-adresse og din brugeraktivitet.

EU-Kommissionen har bestemt, at der er tale om et passende databeskyttelsesniveau i USA, hvis firmaet, der behandler data, omfattes af US-EU Privacy Shield Agreement og hvis eksporten af data til USA udformes på en acceptabel måde. Ved at aktivere IP-anonymisering i Google Analytics-trackingkoden til dette websted, anonymiseres din IP-adresse af Google Analytics, før den overføres. Dette websted bruger Google Analytics-trackingkode, der udvides med operator gat._anonymizeIp(); med henblik på at muliggøre anonymiseret indsamling af IP-adresser (IP-masking).

-       Juridisk grundlag for behandling af persondata

Artikel 6(1)(a) i GDPR (samtykke), enten ved tilmelding hos Google (åbning af Google-konto og accept af databeskyttelsesmeddelelser, der implementeres der) eller, hvis du ikke har tilmeldt dig via Google, ved udtrykkeligt samtykke ved at åbne vores websted.

-       Databehandlingsformål

Google bruger denne information på vores vegne til at analysere dit besøg på vores websted, lave rapporter om webstedets aktiviteter og for at levere yderligere services til os i forbindelse med brugen af webstedet og internetbrug. IP-adressen, der oplyses via din browser, samles ikke med andre data tilhørende Google LLC.

-       Varighed af dataopbevaring

Google opbevarer disse data for så vidt, at det er relevant for at levere web-tracking så længe at det er nødvendigt for at tilbyde den web-tjeneste, der er bedt om. Indsamling og opbevaring af data sker på et anonymt grundlag. For så vidt der findes et personlig link, slettes data straks, så længe de ikke er underlagt et retligt krav om opbevaring. I hvert tilfælde slettes data efter udløb af opbevaringskravet.

-       Indsigelse og sletning

Du kan forhindre indsamling og videresendelse af dine persondata til Google (navnlig din IP-adresse), samt behandling af disse data af Google, hvis du slår eksekvering af script-kode fra i din browser, installerer en script-blocker i din browser (se eksempler på http://www.noscript.net eller http://www.ghostery.com) eller aktiverer 'do not track’ i din browser. Du kan endvidere forhindre Google i at indsamle data dannet af Googles cookie vedrørende din brug af webstedet (samt din IP-adresse), samt Googles analyse af disse data ved at downloade og installere browserens plug-in fra følgende link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Sikkerheds- og databeskyttelsesprincipperne for Google findes på: https://policies.google.com/privacy?hl=da.

§  Integration af eksterne web-services og behandling af data uden for EU

På vores websted bruger vi aktivt JavaScript-indhold fra eksterne udbydere, såkaldte web-services. Ved at tilgå vores websted kan disse eksterne udbydere modtage persondata om dit besøg på vores websted. I det tilfælde er det muligt, at data behandles uden for EU. Du kan forhindre dette ved at installere en JavaScript-blocker såsom en browser-plugin kaldet NoScript (http://www.noscript.net) eller ved at deaktivere JavaScript i din browser. Det kan medføre begrænset funktionalitet på webstedet, som du besøger.

Vi bruger følgende web-services:

 

·          Google APIs
En web-service fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, USA (herefter Google APIs) er indlæst på vores websted. Vi bruger disse data til at sikre fuld funktionalitet på vores websted. Som følge deraf kan din browser sende persondata til Google APIs. Det retlige grundlag for databehandlingen er artikel 6(1)(f) i GDPR. Den legitime interesse består af fejlfri funktionalitet på webstedet. Google APIs er selv-certificeret jf. EU-US Privacy Shield Agreement (jf.https://www.privacyshield.gov/list). Sletning af data sker, så snart formålet med indsamlingen er opfyldt. Du kan få mere information om, hvordan overført data behandles i Google APIs' privatlivserklæring: https://policies.google.com/privacy?hl=da. Du kan forhindre indsamling og behandling af dine data hos Google APIs ved at deaktivere eksekveringen af script-koder i din browser eller ved at installere en script-blocker i din browser (du kan se eksempler på blockers på http://www.noscript.net eller http://www.ghostery.com).

§  Information om brug af cookies

§   Omfang af behandlede persondata

På forskellige websteder bruger vi cookies for at give mulighed for at bruge visse funktioner på vores websted. Cookies er små tekstfiler, som din browser kan gemme på din computer. Disse tekstfiler indeholder en karakterstreng, som gør browseren i stand til klart at blive identificeret, når vores websted efterfølgende tilgås. Processen med at gemme en cookie kaldes også at gemme en cookie.

§   Juridisk grundlag for behandling af persondata

Artikel 6(1)(f) i GDPR (legitim interesse). Vores legitime interesse består i at opretholde fuld funktionalitet på vores websted, gøre det mere operationelt og understøtte personlig kundeservice. Identificeringen af enkelte besøgende på webstedet med cookie-teknologi er kun mulig, hvis den besøgende tidligere har givet os tilsvarende persondata ifølge særskilt aftale.

§   Databehandlingsformål

Der gemmes cookies af vores websted for at sikre funktionaliteten af webstedet og gøre det mere operationelt. Endvidere kan vi med cookie-teknologi identificere enkelte besøgende med pseudonymer, fx et individuelt, tilfældigt id, således at vi kan tilbyde en mere personlig service.

§   Varighed af dataopbevaring

Vores cookies gemmes til de slettes i din browser eller, hvis det er en session-cookie, til sessionen er slut.

§   Indsigelse og sletning

Hvis du ønsker det, kan du ændre din browser, så du generelt forhindrer cookies i at blive gemt og kun bliver orienteret om dem, eller vælger hver gang om du vil acceptere dem, eller om du altid accepterer cookies. Cookies kan gemmes med forskelligt formål, fx at genkende din computer, fordi den allerede har haft forbindelse til vores web-produkter (permanente cookies) eller for at gemme de sidste tilbud du fik vist (session-cookies). Vi bruger cookies til at tilbyde dig en bedre brugeroplevelse. For at kunne bruge vores service-funktioner anbefaler vi, at du accepterer cookies for vores web-indhold.

Processen for at gøre indsigelse og for sletning følger ellers de generelle regler om retten til indsigelse og krav om sletning ifølge databeskyttelseslovgivningen jf. nærværende privatlivserklæring.

§  Datasikkerhed og databeskyttelse, kommunikation via e-mail

Dine persondata beskyttes med tekniske og organisatoriske foranstaltninger ved indsamling, lagring og behandling således, at de ikke kan tilgås af tredjepart. Vi kan ikke garantere den komplette datasikkerhed for kommunikation via e-mail, der ikke krypteres, ved overførsel til vores IT-systemer. Således anbefaler vi brug af krypteret kommunikation eller almindelig post, hvis fortrolighedskravet er vigtigt.

§  Tilbagetrækning af samtykke - videregivelse af data og ændringsønske - sletning og spærring af data

En gang om året har du ret til gratis at få oplyst dine gemte data. Du har også ret til løbende at rette dine data, spærre eller slette din data. Vi sletter din data på din første anmodning for så vidt, at det ikke er i strid med et lovkrav. Du kan når som helst trække den tilladelse tilbage, som du har givet os, til at bruge dine persondata. Du kan sende en anmodning om videregivelse, sletning og rettelse med henvisning til dine data, til følgende adresse når som helst, med dine forslag:

Tamron Europe GmbH

Robert-Bosch-Straße 9

50769 Köln

E-mail: info(at)tamron.de

Telefon: +49 (0) 221 / 66 95 44-0

Fax: +49 (0) 221 / 66 95 44-404

§  Ret til indsigelse til tilsynsmyndighederne jf. artikel 77(1) i GDPR

For så vidt at du har mistanke om, at dine data behandles ulovligt, kan du naturligvis bede om afklaring af det retlige grundlag. Uanset ovenstående kan du også vælge at kontakte tilsynsmyndighederne. Du har ret til indsigelse i det EU-medlemsland, hvor du bor eller arbejder og/eller hvor krænkelsen formodes at være sket. Med andre ord kan du vælge den tilsynsmyndighed, som du vil kontakte i ovenstående tilfælde. Den tilsynsmyndighed, som indsigelsen gøres gældende til, giver dig besked om status og resultatet af din indsigelse, herunder de mulige retsmidler jf. artikel 78 i GDPR.

 

Udarbejdet af:

© IT-Recht-Kanzlei DURY – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de