5 Años de Garantía-Registro aqui!

Declaració de privadesa

Gràcies per visitar el nostre lloc d’Internet www.5years.tamron.eu i l'interès dipositat en la nostra empresa. Ens prenem seriosament la protecció de les seves dades. Dades personals són aquelles informacions sobre relacions personals o sobre fets d’una persona natural concreta o definible. Entre aquestes informacions trobem, per exemple, el seu nom, adreça, número de telèfon o la data de naixement però també totes aquelles altres informacions que poden ser atribuïdes a una persona concreta.

Com que les dades de caire personal gaudeixen d’una especial protecció jurídica, en el nostre cas, només les recollirem en cas que sigui necessari per a realitzar el nostre lloc d’Internet o en cas de prestació dels nostres serveis. Així doncs, l’informem sobre quines dades personals registrem durant la seva visita al nostre lloc web i la manera com les gestionem.

La nostra pràctica de protecció de dades està fortament lligada a les regles jurídiques establertes, sobretot la Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG), la Telemediengesetzes (TMG) i el reglament general de protecció de dades de l’UE (RGPD). Només recollirem, tractarem i desarem les seves dades personals en cas que sigui necessari per la realització operativa del nostre lloc web, pels nostres continguts i serveis així com en el cas que hagem de respondre consultes i, en cas necessari, realitzar comandes /contractes, però en aquest punt, només en el cas que hi hagi un interès expressat en els termes definits en l’article 6 paràgraf 1 P. 1 del RGPD o requereixi d’un permís legal. Només en el cas en que hagueu declarat separadament la seva autorització, procedirem a l’ús de les seves dades en àmbits més amplis i declarats concretament en la seva conformitat, per exemple, l’enviament de informacions comercials mitjançant bolletins informatius.

§  Responsabilitat en els termes descrits en l’article 4 paràgraf 7 del RGPD

El responsable segons el RGPD i altres lleis de protecció de dades nacionals dels Estats membres així com altres disposicions referents a la protecció de dades és:

Tamron Europe GmbH

Robert-Bosch-Straße 9

50769 Köln

E-Mail: info(at)tamron.de

Telefon: +49 (0) 221 / 66 95 44-0

Fax: +49 (0) 221 / 66 95 44-404

§  Nom i adreça del responsable de protecció de dades

Tel. (oficina): +49 (0)221 66 95 44 983

E-Mail: datenschutz(at)tamron.de

§  Realització de la presencia web i Logfiles

Cada cop que visiteu la nostra pàgina web, el nostre sistema registra dades automatitzades i informacions del sistema operatiu de l’ordenador que fa la visita. És registren les següents dades:

Contingut de les dades tractades

(1)           Informacions sobre la classe de navegador i la versió emprada

(2)           El sistema operatiu del dispositiu que ha fet la consulta

(3)           La adreça IP del dispositiu que ha fet la consulta

(4)           Data i hora de la consulta

(5)           Pàgines web i recursos (imatges, fitxers, altres continguts de la pàgina) que foren consultats en la nostra pàgina d’Internet.

(6)           Pàgines web, des d’on el sistema de l’usuari ha arribat al nostre lloc web (Referrer-Tracking)

Aquestes dades es desen als fitxers log del nostre sistema. No es du a terme l’emmagatzematge d'aquestes dades juntament amb les dades personals d’un usuari concret. És a dir, no es dóna una identificació dels visitants en concret.

-       Fonaments de dret per al tractament de dades personals

Art. 6 Paràgraf 1 del RGPD (interès justificat). El nostre interès justificat es centra en garantir l’acompliment del objectiu descrit a continuació.

-       Objectiu del tractament de dades

El registre es fa per mantenir la compatibilitat del nostre lloc web per tants visitants com sigui possible i per a lluitar contra l'abús i resoldre problemes. Per això, és necessari registrar les dades tècniques de l'ordinador que ha realitzat la consulta per tal de poder reaccionar el més aviat possible a les falses representacions, atacs als nostres sistemes informàtics i/o errors en la funcionalitat del nostre lloc web. A més, les dades s'utilitzen per optimitzar el lloc web i, en general, garanteixen la seguretat dels nostres sistemes de tecnologia de la informació.

-       Durada de l’emmagatzematge

La supressió de les dades tècniques esmentades es produeix tan aviat com ja no siguin necessàries per assegurar la compatibilitat del lloc web per a tots els visitants i, com a molt tard, 3 mesos després d’haver consultat el nostre lloc web.

-       Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació

L’oportunitat d’exercir el seu dret d’exclusió i eliminació es basen en la normativa general sobre drets de protecció de dades relatives al dret d’exclusió i eliminació descrita a continuació en aquesta política de privadesa.

§  Funcions especials del nostre lloc web

El nostre lloc web us ofereix diverses funcions, en les quals recollim, processem i emmagatzemem les vostres dades personals. A continuació, us expliquem què passa amb les vostres dades:

§   Garantia- formulari d’inscripció:

-       Contingut del tractament de les dades personals:

Aquelles dades que hagin estat donades per Vostè en el nostre formulari d’inscripció de la garantia.

-       Fonaments de dret per al tractament de les dades personals

Art. 6 Paràgraf 1 del RGPD (consentiment tàcit) en concret art. 6 paràgraf 1 del RGPD (a l’efecte del rendiment de contracte).

-       Objectiu del processament de dades

Utilitzarem les dades recopilades a través del nostre formulari de registre de garantia només per processar la reclamació de garantia específica i proporcionar un servei de garantia.

-       Durada de l’emmagatzematge

Les dades recopilades s'eliminaran immediatament després de l'expiració del període de garantia de cinc anys, tret que hi hagi períodes de retenció legal.

-       Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació

Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació es basen en la normativa general sobre drets de protecció de dades d'oposició i reclamació d’eliminació descrita a continuació en aquesta política de privadesa.

§   Formulari d’inscripció al nostre butlletí

-       Contingut del tractament de dades personals

Les dades que ens hagin proporcionat durant el procés d’inscripció al butlletí.

-       Fonament legal per al tractament de dades personals

Art. 6 paràgraf. 1 lit. del RGPD (consentiment tàcit)

-       Objectiu del tractament de dades

Les dades incloses en el formulari d'inscripció del nostre butlletí només seran utilitzades per a la distribució del nostre butlletí, on informem de tots els nostres serveis i les nostres novetats. Després de registrar-vos, us enviarem un correu electrònic de confirmació que conté un enllaç al qual heu de fer clic per finalitzar la subscripció al nostre butlletí (Double Opt-In).

-       Durada de l’emmagatzematge

Podreu cancel·lar la subscripció del nostre butlletí en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar la subscripció, que també s'inclou a cada butlletí. Les dades seran eliminades immediatament un cop hageu cancel·lat el butlletí. De la mateixa manera, les dades seran eliminades immediatament en el cas d'un registre incomplet. Ens reservem el dret a eliminar-la sense motius i sense informació prèvia o posterior.

-       Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació

Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació es basen en la normativa general sobre drets de protecció de dades d'oposició i reclamació d’eliminació descrita a continuació en aquesta política de privadesa.

§  Valoració estadística de visites del nostre lloc web - webtracker

Durant la visita al nostre lloc web o fitxers del lloc web recopilen, processen i guarden les dades següents: adreça IP, pàgina web des del qual es va recuperar el fitxer, nom del fitxer, data i hora de recuperació, quantitat de dades transferida i missatge sobre l'èxit de la recuperació (anomenat registre web). Utilitzem aquestes dades d'accés exclusivament en forma no personalitzada per a la millora contínua de la nostra oferta d'Internet i amb finalitats estadístiques.

També utilitzem el següent webtracker per analitzar les visites d'aquest lloc web:

§   Google-Analytics

-       Contingut del tractament de dades personals

En el nostre lloc web emprem serveis de webtracking de l’empresa Google LLC, 1600 Amphitheatre Park in 94043 Mountain View, USA (en les properes aparicions: Google-Analytics). Google Analytics s'utilitza com a part de les galetes de rastreig web que s'emmagatzemen a l'ordinador i que permeten una anàlisi de l'ús del nostre lloc web i el vostre comportament en la nostra pàgina (anomenat Tracken). Realitzem aquesta anàlisi sobre la base del servei de seguiment de Google Analytics per optimitzar constantment el nostre lloc web i fer-lo més accessible. Com a part de l'ús del nostre lloc web, les dades, en particular la seva adreça IP i les seves activitats d'usuari, es transmeten als servidors de la companyia Google LLC i s'emmagatzemen fora de la Unió Europea, p. ex. processat i emmagatzemat als EUA.

La Comissió de la UE ha determinat que existeix un nivell adequat de protecció de dades als Estats Units si l'empresa de processament de dades ha presentat l'acord de protecció de privadesa dels Estats Units i la UE i l'exportació de dades als Estats Units s'ha permès seguint aquest acord. Si activeu l'anonimat de la IP dins del codi de seguiment de Google Analytics d'aquest lloc web, la vostra adreça IP serà anonimitzada per Google Analytics abans de la transmissió. Aquest lloc web utilitza un codi de seguiment de Google Analytics que fou ampliat amb gat._anonymizeIp () per permetre només una recol·lecció anònima d'adreces IP (l'anomenat l’emmascarament IP).

-       Fonament legal per al tractament de dades personals

Art. 6 (1) (a) RGPD (Consentiment), ja sigui com a part de la inscripció a Google (obertura d'un compte de Google i acceptació de les notificacions de privadesa implementades allí) o, si no s'ha registrat a Google, mitjançant consentiment explícit quan s'obre al nostre lloc web.

-       Objectiu del processament de dades

En nom nostre, Google utilitzarà aquesta informació per avaluar la vostra visita a aquest lloc web, per compilar informes sobre l'activitat del lloc web i proporcionar-nos altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet. L'adreça IP proporcionada per Google Analytics en l'àmbit de Google Analytics no es fusionarà amb altres dades de Google LLC.

-       Durada de l’emmagatzematge

Google emmagatzemarà les dades rellevants per a la prestació del seguiment web fins que sigui necessari per complir el servei web contractat. La recopilació i emmagatzematge de dades es fa de manera anònima. Pel que fa a la referència personal, les dades seran eliminades immediatament, sempre que no estiguin subjectes a obligacions d'emmagatzematge legal. En qualsevol cas, l'eliminació es produeix després de l'expiració de l'obligació d'emmagatzematge.

-       Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació

Podeu evitar la recopilació i transferència de dades personals a Google (inclosa la vostra adreça IP) i el processament d'aquestes dades per part de Google si desactiveu l'execució del codi de seqüència del vostre navegador, si instal·leu un bloquejador de seqüències d'ordres al vostre navegador (el trobareu a www.noscript.net/ o www.ghostery.com/) o si activeu l’opció “Do Not Track” del navegador web. A més, podeu evitar que Google recopili les dades generades per les galetes de Google i relacionades amb l'ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP), així com el processament d'aquestes dades per part de Google mitjançant el següent enllaç (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en) per descarregar i instal·lar el connector del navegador disponible. Les polítiques de seguretat i privadesa de Google es poden trobar a la pàgina https://policies.google.com/privacy?hl=ca.

§  Integració de serveis web externs i tractament de dades fora de la UE

En el nostre lloc web usem continguts de Java-Script actius de proveïdors externs, els anomenats serveis web. En visitar el nostre lloc web, aquests proveïdors externs poden rebre informació personal sobre la vostra visita al nostre lloc web. Això pot implicar el processament de dades fora de la UE. Podeu evitar-ho utilitzant un bloquejador de seqüències de comandaments de Java: instal·leu el connector del navegador 'NoScript' (www.noscript.net/) o desactiveu JavaScript al vostre navegador. Això pot provocar restriccions funcionals als llocs web que visiteu.

Nosaltres utilitzem els següents serveis webs externs:

 

·          Google-Apis
En el nostre lloc web emprem serveis de web de l’empresa Google LLC, 1600 Amphitheatre Park in 94043 Mountain View, USA (en les properes aparicions: Google-Apis). Emprem aquestes dades per garantir la funcionalitat completa del lloc web. En aquest context, el vostre navegador pot transferir informació personal a Google-Apis. El fonament de dret en què ens basem és l'article 6 paràgraf 1 del RGPD. L'interès justificat es basa en una funció impecable del lloc web. Google-Apis s’ha certificat en el marc de l’Acord de protecció de privadesa UE-EUA (cf. https://www.privacyshield.gov/list). La supressió de les dades es produeix tan aviat com s'hagi complert la finalitat de la seva recollida. Podeu trobar més informació sobre el tractament de les dades transferides a la política de privadesa de Google-Apis: https://policies.google.com/privacy?hl=ca. Podeu impedir la recollida i el processament de les vostres dades per Google-Apis desactivant l'execució del codi Script del vostre navegador o amb la instal·lació d'un bloquejador o Script-Blocker al vostre navegador (això es pot trobar a www.noscript.net o www.ghostery.com).

 

§  Informació sobre l’ús de les galetes

§   Contingut del tractament de dades personals

En diverses pàgines fem servir galetes per possibilitar l'ús de determinades funcions del nostre lloc web. Les anomenades "galetes" són petits fitxers de text que el vostre navegador pot emmagatzemar a l'ordinador. Aquests fitxers de text contenen una cadena de signes característica que permet una identificació unívoca del navegador quan visiteu de nou el nostre lloc web. El procés de desar un fitxer de galetes també s'anomena "configurar una cookie".

§   Fonament legal per al tractament de dades personals

Art. 6 Paràgraf 1 del RGPD (interès legítim). El nostre interès legítim és mantenir la funcionalitat completa del nostre lloc web, augmentar la usabilitat i permetre un enfocament més personalitzat als nostres clients. La identificació de visitants individuals del lloc només és possible amb l'ajuda de la tecnologia de galetes si el visitant del lloc ens ha proporcionat prèviament dades personals basades en un consentiment independent.

§   Objectiu del tractament de dades

Les galetes s'empren en el nostre lloc web per mantenir la funcionalitat completa del nostre lloc web i millorar la seva usabilitat. A més, la tecnologia de les galetes ens permet identificar visitants concrets mitjançant pseudònims, per exemple, reconèixer novament ID individuals i aleatoris per oferir solucions individuals i personalitzades.

§   Durada de l’emmagatzematge

Les nostres galetes s'emmagatzemen fins que es suprimeixin al vostre navegador o, en el cas que es tracti d'una galeta de sessió, fins que la sessió hagi caducat.

§   Oportunitat d’exercir el dret a exclusió i eliminació

Podeu configurar el vostre navegador segons els vostres interessos, de tal manera que impedeixi l’ús de galetes de manera general i decidir, en casos particulars, si les accepteu o si les accepteu de manera general. Les galetes es poden emprar amb objectius diferents, p. ex. per reconèixer que el vostre PC ha tingut alguna connexió amb el nostre lloc web (galetes permanents) o per desar ofertes recentment visualitzades (galetes de sessió). Nosaltres emprem les galetes per oferir més confort en la navegació als nostres clients. Per poder accedir al confort de navegació, li recomanem que accepti l’ús de galetes en el nostre lloc web.

La possibilitat d’exercir el seu dret d’exclusió i eliminació es basa en les disposicions generals sobre la sol·licitud de dret a exercir l’exclusió i eliminació referents a la protecció de dades descrites a continuació en aquesta política de privadesa.

§  Seguretat de dades i protecció de dades, comunicació per correu electrònic

Les seves dades personals estaran protegides per mesures tècniques i organitzatives durant la recollida, emmagatzematge i processament fet que no les fa accessibles per a tercers. En el cas de la comunicació per correu electrònic no xifrada, no podem garantir la completa seguretat de les dades enviades cap als nostres sistemes informàtics, de manera que recomanem la comunicació xifrada o el correu postal per obtenir informació que requereixi un alt grau de confidencialitat.

§  Revocació de consentiment - Sol·licituds de dades i canvis - Supressió i bloqueig de dades

Un cop l'any, teniu dret a obtenir informació gratuïta sobre les vostres dades emmagatzemades. Així mateix, teniu el dret de corregir, bloquejar o eliminar les vostres dades en qualsevol moment. Les dades seran eliminades en la primera demanda, si això no entra en conflicte amb les disposicions legals vigents. Podeu revocar en qualsevol moment un permís que ens hàgiu proporcionat per utilitzar les vostres dades. Poden enviar en qualsevol moment sol·licituds d'informació, cancel·lació i correcció de les seves dades o qualsevol altre suggeriment a la següent adreça:

Tamron Europe GmbH

Robert-Bosch-Straße 9

50769 Köln

E-Mail: info(at)tamron.de

Telefon: +49 (0) 221 / 66 95 44-0

Fax: +49 (0) 221 / 66 95 44-404

§  Dret d’apel·lació a l’autoritat de control segons Art. 77 RGPD

Si teniu la sospita que les vostres dades estan essent processades de manera il·legal al nostre lloc, sempre podeu cercar un aclariment judicial del problema. Independentment d’això, sempre podeu dirigir-vos a l’autoritat de control. Podeu exercir el vostre dret a queixa en qualsevol dels estats membres de la UE, ja sigui on residiu, del vostre lloc de treball i/o el lloc on ha succeït la suposada infracció. L’autoritat de control en la què tramiteu la vostra queixa us mantindrà informats sobre el processament i els resultats i sobre la possibilitat de una ordre jurídica segons l’article 78 del RGPD.

 

Realitzat per:

© IT-Recht-Kanzlei DURY – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de